My Shortlist

Your shortlisted jobs will appear here. To view your shortlist, please login or register

DATE ADDED: Wed 30/10/2019

Actuaris Analyse & Reporting

Gelderland, UK
ADD TO SHORTLIST APPLY NOW

COMPANY: MICHAEL BAILEY ASSOCIATES

JOB TYPE: Contract, Full Time

SALARY: Negotiable

Schade Actuaris Interim

Beschrijving van de functie:

Als actuaris Analyse & Reporting in het Business Finance Team Schade Bedrijven ben je mede verantwoordelijk voor het rapporteren en adviseren over de financiële conditie van de Schadeketen Bedrijven. Je geeft inzicht aan het management in actuele ontwikkelingen in de portefeuille, bewaakt de winstgevendheid actief en doet voorstellen voor optimalisatie. Je speelt een centrale rol in maandelijks vaststellen van de technische voorzieningen en geeft verder vorm aan de verbetering van diverse actuariële rapportageprocessen, denk aan Solvency II en IFRS 17. Uiteraard draag je daarnaast bij door je persoon en expertise in te brengen in multidisciplinaire verbeterprojecten.

Beschrijving profiel kandidaat:

  • Een afgeronde WO opleiding Actuariaat, Econometrie of Wiskunde
  • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in een actuariële functie bij een schadeverzekeraar waarbij je ervaring hebt opgedaan met actuariële projectiemodellen en de gangbare actuariële methoden en technieken
  • Je bent sterk in data-analytics en hebt ervaring met tooling als SAS
  • Je bent analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid, werkt zelfstandig en neemt initiatief
Afdelingsinformatie:

Je bent werkzaam in het team Analyse & Reporting. Dit team, waar vier actuarissen werken, is onderdeel van het Business Finance Team Schade Bedrijven. Het Business Finance Team Schade Bedrijven staat opgesteld voor de Schade Bedrijven keten. Het enthousiaste team van ongeveer 25 collega's bestaat uit financial controllers, business controllers en actuarissen.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

...Role: Actuaris Analyse & Reporting Job Type: Contract, Full TimeLocation: Gelderland, GelderlandApply for this job now.
APPLY NOW