My Shortlist

Your shortlisted jobs will appear here. To view your shortlist: Login Or Register

More Jobs Like This
Date Added: Tue 27/10/2020

Konsultchef

Stockholm, Sweden
Add To Shortlist Apply Now

Job Type: Permanent

Salary: £1000 / monthly

Vill du ha en arbetsdag fylld av ett omväxlande arbete i ett högt tempo? Vi på Hays erbjuder dig en möjlighet att arbeta som konsultchef i ett engagerat, tävlingsinriktat och positivt team.  


Hur ser din arbetsdag som konsultchef hos oss ut?

Som konsultchef ansvarar du för att utveckla nya såväl som befintliga kund, konsult- och kandidatrelationer. Tempot är högt och arbetet mycket omväxlande, där du får agera konsultativt i bemanningsfrågor mot kunderna och lösa rekryteringsförfrågningar på spännande uppdrag. Dagligen kommer du att ställas inför nya frågeställningar och få fatta snabba beslut. Du är proaktiv och nätverkande i ditt arbetssätt och du har en god förmåga att lyssna in både kunder, konsulter och kandidater. Du kommer att ha personalansvar för en grupp medarbetare där du fungerar som stöd i deras arbete och ansvarar för deras utveckling och uppdrag.

Vem trivs här?

För att trivas i rollen som konsultchef krävs det att du har ett starkt driv, gillar att samarbeta i team, samt känner dig trygg i att fatta snabba beslut. Då rollen är komplex med försäljning, rekrytering, bemanning och personalansvar måste du som person kunna prioritera och ha en förmåga att se kreativa lösningar. Du trivs med försäljning, är resultatinriktad och har en servicekänsla utöver det vanliga. Har du dessutom erfarenhet av arbetsledning och personalfrågor kommer du att ha lättare för att sätta dig in i uppgifterna.

Din utbildningsbakgrund är inte avgörande, kanske har du en utbildning inom HR  eller annan relevant utbildning/bakgrund. Möjligen har du studerat några kurser inom något naturvetenskapligt ämne, vilket är mycket intressant för oss då Life Science är ett av våra största affärsområden. Tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen kommer ses som meriterande. Vidare kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, där ödmjukhet och lyhördhet är viktiga ledord. För att passa in i gruppen bör du vara en tävlingsmänniska som sätter laget före jaget. Du ser utmaningar som något som bidrar till personlig utveckling. Våra värderingar är passion för människor, ambitiös, innovativ, expert, insiktsfull och göra det rätta och så länge du efterlever dessa så präglas ditt arbete av frihet under ansvar.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett arbete på världens största specialistrekryteringsföretag med spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Hos oss kommer du att få ett arbete med mycket frihet under ansvar. Dina kollegor är en inspirerande grupp med stort engagemang och nära till skratt. Vi sitter i härliga lokaler mitt inne i Stockholms city.

Om Hays

Hays är världens största specialistrekryteringsföretag och vi finns representerade i 31 länder.

I Sverige etablerade sig Hays 2003 och vi arbetar inom olika expertområden så som: IT, Life Sciences, Teknik & Ingenjörer. I verksamheten ingår både uthyrning och rekrytering. Vi går nu in i en spännande fas med fokus inställt på att öka konsultaffären. Därav söker vi nu efter ytterligare en tävlingsinriktad och engagerad konsultchef som vill vara med på denna spännande resa.  

 

För frågor om rollen kontakta HR

Apply Now