My Shortlist

Your shortlisted jobs will appear here. To view your shortlist: Login Or Register

More Jobs Like This
Date Added: Fri 04/06/2021

Muncitor In Depozit

Tewkesbury, UK
Add To Shortlist Apply Now

Company: APPLY GATEWAY

Job Type: Permanent

Salary: £9.05 - £13 / hourly

LOCUL DE MUNCA SE AFLA IN ANGLIA ( TEWKESBURY, GLOUCESTERSHIRE ) SI ESTE PENTRU PERSOANELE CARE AU LUCRAT IN TRECUT IN ANGLIA CU AJUTORUL '' Frontier Worker Permit ''

Muncitori in depozit ( Materiale grele ) Instruire la locul de munca + Progres în carieră + Muncă stabilă + Ore suplimentare + Pensii Tewkesbury Re Recruitment caută 4/5 persoane pentru a se alătura clientului nostru din Tewkesbury.
Vă veți alătura unei echipe de muncitori care transportă mărfuri în jurul unui depozit ocupat folosind LLOP . Rolul se prezintă ca permanent, dar va funcționa pe o bază temporara de 12 saptamani cu agentia inainte de a incepe permanent cu depozitul Compania este cunoscută și este înființată de peste 30 de ani. Rolul: * transportul mărfurilor în jurul depozitului si la rampele de incarcare * menținerea bunelor practici în tot depozitul. * lucrul la viteză împreună cu atenția la detalii Persoana * Loc de munca stabil si de turata * doresc munca / instruirea pe termen lung. Se lucreaza in 2 schimburi de dimineata si de dupamasa si schimbul de noapte e doar de noapte si orele de lucru sunt:

De dimineata de la 07:00 pana la 15:30 dupamasa Luni-Vineri ( se rosteste in fiecare saptamana cu cel de mai jos )
De dupamasa de la 13:30 la 22:00 seara Luni-Vineri ( se roteste in fiecare saptamana cu cel de mai sus )
De noapte de la 21:30 seara pana la 05:30 dimineata Duminica - Joi

PENTRU MAI MULTE DETALII IN ROMANA 07384 255 853-PETRE SAU IN ENGLEZA 07384 118 438-NIC

Apply Now